10 september 2009

some ester mosessons moments


haha, förlåt tjejer,men det fanns faktiskt inte någon på alla på en bild! men här har vi jag och Julia till vänster i 1 på Ester Mosessons.. haha.. kommer nog aldrig glömma den lektionen, då vi fick grovdisken varje vecka och bara för att Peter och Fredrik ville ta den, så jaa självklart fick vi tjejer ta den, och därför började vi sjunga på en Carola låt och slå ihop kastrullerna. Så Emil våran kökslärare fick gô ont i huvudet och i örornen, men han förstod i alla fall hinten! sätt aldrig oss där igen! haha..

Sen till höger har vi Zandra, Malin, Linnea och jag, då vi hade ett tema på samhällen, =) . Detta är i 2 an på Ester Mosessons..

Idag skall jag träffa Julia och Linnea, har inte träffat dom på sjult länge, eller Julia träffade jag när jag va ute i gbg för ngra helger sedan, men nu har jag fått henne att snacka med Peter Johansson i alla fall, så nu håller jag tummarna på att hon kommer få åka upp :D yäy. kommer bli en såå grym säsong!!
Egly när åker vi upp och åker ? haha.. På något sätt så ser jag faktiskt ifram emot det, men om jag tänker på andra saker så vet jag att vissa saker kommer inte hända när jag är där uppe.. kanske är det bra så? men innerst inne vill jag inte det! Speciellt när man vet vad som har vart, hi hi!! Men längtar tills alla afterskier och festandet :D och speciellt min SNOWBOARD! Vem kan inte längta?

Igår träffade jag Max Petersson och så kollade vi på green street holligans. hi hi, den e så jävla bra.. men typ längtar ju tillbax till England och Irland.. mm.. *angeleyes* Max har jag inte träffat sen han åkte till frankrike i dec? sjukt länge sedan.. trevlig med ne lite catch-up

Snart kommer Oskar hem, vilket jag ser fram emot, saknar han som tusan... han får faktiskt inet flytta ifrån oss så långt längre.. nu räcker det iaf! Zandra keep him home in sweden 4fuck.. ha ha!! inte långt kvar 1.5 månad oskar :) Nu får ja typ äta ngt.. börjar bli lite hungrig..
skriver la lite senare om dagen som har gått.. hejdå

ps! kortet över är när jag hälsade på Oskar på rhodos förra året med Ted!
kände att det blev lite Ester Mosessons i detta inlägget!! ghaha ds!