17 juni 2009

goeftermiddag!
idag skall jag jobba i ca 4-5 timmar, mår dock inte bra idag! men förhoppningsvis skall mina tabletter hjälpa. Fick ett samtal idag angående ett jobb i Jönköping, de kändes ju ganska bra! med en fastlön :) måndag - fredag.. som på detta jobbet som jag har nu äre ju endast provition och de känns lite jobbigt men de kommer väl lösa sig, eller jag hoppas det! mitt mål är ju att hitta ett jobb jag trivs med och med bra lön och sedan jobba mån-fre ledig helg som de flesta! =)
Igår kom jesper hem, yäy skall snart ringa till hans stora syster pernilla och tjöta lite.. sedan skall jag nog fixa mig inför jobbet kanske. hm.. skall nog ta spårvagn in och träffa jesper och pernilla i stan innan jobbet då. så slipper jag oroa mig about my car tonight! sedan är jag ledig ifrån tors-måndag! sjukt skönt! På fredag blire , Jag,Amanda, Gugge och Jesper som skall gosa till det hemma hos mig med Emma drinken samt lite andra goa drinkar kanske och go mat, speciellt jordgubbar! jag tror de kommer bli mysigt. hade ju velat ha en annan här men skeet samma.. Ne nu måste ja fixa mig och dra mig in mot staden!! undrar bara vart jag har lagt mitt busskort.. hm.. CYA!

Säkerhetskonsult

Yes mina nära och kära jag är säkerhetskonsult på Sector Alarm. hehe.. ja de låter lite proffsigt ;)
Men det jag ville berätta dåva är ju att J.N är hemma igen =) yäy ätit marängswiss och kollat på desperat housewifes :D så imorgon skall ja väl följa me ngn roger och kolla lite o sen är ja ledig ifrån tors-mån =) yäy