23 juni 2009

Kaffe

älskar mina tofflor! ikväll skall jag jobba och städa, speicellt när man är på armlängdsgatan :) i love that store! Så min plan för ikväll är:
1. Pricka av alla filmer
2. Dricka lite kaffe
3. Dricka lite mer kaffe
4. Dammsuga
5. Fylla på lite gotte
6. Tvätta av lite hyllor och godislocken
7. Dricka lite mer kaffe...
8. Tjôta lite med kunderna..
9. Kolla på filmer som jag skall ta med hem! Yes!


imorgon blire beachen hela dagen fram till 16 så jag hinner fixa mig inför jobbet..bada o sola!! Nu fick jag jätte ont i magen och i huvudet, =(. Då vart det endast 1 timme och 50 min kvar.. får nog ta med mig mjölk till jobbet, måste typ hålla mig awake! check-list för att ta med till jobbet!

  • kaffe
  • ipod, for some good music
  • nagelfilen, haha
  • väskan, med alla mina tillgångar!!
  • mobil,samt laddaren ifall den dör.
  • min agenda.. im a busy woman


Fick just veta att min partyvän Vicky kommer till Gôteborg imorgon, dock tror jag att hon driver med mig, som alla vet så är jag sjuuukt lättlurad! haha.. men det hade vart najs om hon skulle komma, saknar henne otroligt..

My partygirl! Vi har verkligen haft många roliga kvällar i Westport, på C2, Mojo's, The West, Matt mollys, Cosy och alla andra roliga ställen..

Nuuuu tar jag tag i allt och går tillbaka till mitt gamla jag så att jag slipper drubbel.. hejdaaa

Dagen har bara börjat, men jag känner ändå att det är en dålig dag.. ngn dag hoppas jag att jag vaknar med ett leende och vet att dagen kommer vara den bästa.. vi får se..

skall trodligen ut till öarna idag tillsammans med yesper och rag. men vi får se va klockan blir när vi har bestämt oss.. skall trodligen bara ta det lungt idag, känner inte rikigt för något idag.. mår lite dåligt med, men de vet ni ju redan varför?

Nu är det 5 veckor och ngra dagar kvar tills jag flyttar, jag längtar men ändå så gör ja inte rikigt det..


nee nu orkar ja inte dåva, så nu skall ja typ dega o försöka tänka ut allt ur hövvet!