25 oktober 2010

oj oj oj.. hann inte klart tidigare så fortsätter nu ist!!

har tränat en timme idag, bla åkt skidor ;) haha...
måste medge att jag har vart dålig på att skriva de senaste, men eftersom aldrig ngn kommenterar så vad gör det för nytta av att skriva?

drar lite kortfattat vad som har hänt:
Vart hemma i Göteborg med Eric och bara tat det lugnt, vilket jag skulle kunna göra varje dag!! tycker om att komma hem till pappa =) ville faktiskt inte åka hem, men som sagt va vi tvungna.

Idag har jag vart i skolan på mentors träff, där vi diskuterade om våra praktikplatser och diskuterade demokrati bland skolorna..
kändes som att man fick lite mer kött på benen iaf till våran slut examination som jag verkligen har ångest för.. men vi klarar detta eller hur brudar!!! Sedan gjorde vi äntligen klart vårt arbete, eller? iaf vi kommer vara bäst, de vet jag!!

Idag skall jag tillägna en del till Freddie som fyller 21! och gissa pappa vad jag köpte till han i födelsedagspresent? haha... någon som kan klura ut det?? Jo det skall jag säga er, eftersom INGEN kommenterar vilket gör mig ledsen.. men en BRANDSLÄCKARE!!! hahaha.. tyckte ifs jag va riktigt bra, för han hade inte det!! 249:- på Claes Ohlson ;) ett riktigt kapp!!

Nu skall jag titta runt på internet innan jag skall lägga mig i sängen..
Godnatt folket!!

Tränat

Bjuder på en bild på Ola som jag träffa i helgen !! Tack fö skjutsen hem