7 januari 2010

Hej hej.. Just nu sitter jag dantes och har köpt mig do pizza :) känns lite konstigt att sitta här utan att jobba, men de är så de kanske skall vara.. Nu känns allt bra, känner mig lite bortglömd ibland men annars är de bra.. Saknar fortfarande dig, men du försvinner mer och mer efter varje dag.. Imorgon så drar vi, jag julia och sandra till borlänge som jag skrev tidigare. :) äta på donken :) mump-. De är väl de jag har råd med. Ha ha.. Kollade min tid som vi använder på jobbet, har redan jobbat 50 timmar de är nice.. Men på lördag jobbar jag kväll och lika så på söndag, missar dock hela kickoffen men nille är så smäll att han skall hjälpa mig att stänga. Gulligt av han.. Sen ikväll om man skall prata lite om de, så skall vi se film senare, Gött.. Bara ta de lugnt och så..ne nu skall jag äta min egna pizza som mike och julia har gjort endast till mig.. Hejdå


Äntligen hittat den och nu vet jag vad den heter oxå!! :) hihi.. tänker på dig

Här bor jag

Oj, nu vart det allt ett bra tag sedan! får lite dåligt samvete för er som läser...
Tänkte som sagt åka hem igår, men bilen vill inte starta o jag har inga pengar.. men imorgon skall vi till borlänge.. måste köpa nya strumpor :) och nya underkläder för er som vill veta!
Jag har iaf lyckats slarva bort mina vantar för 500.. jätte kul! så fick köpa ett par nya för 600! inte så roligt om man säger så!

Dagarna försvinner allt bra här, haha.. jobbat en hela del nu, Elin m har vart sjuk.. men nu e hon frisk! yäy..MEN nu har vi iaf bestämt oss för att dra till jamaica 10 maj :D kommer bli niiiiice! jag vet faktiskt inte vad jag skall skriva, men så fort mina sår på tummarna försvinner så LOVAR jag att blogga mer vänner :D peace..