15 januari 2010

tjabba.. jag vet inte riktigt vad de är men jag mår verkligen inte bra.. vet inte om de är för att vi snackade om massa saker och ting förut eller? men jag vet en sak iaf, och det är att jag borde fan åka här ifrån när ja är ledig, jag måste komma ut ur denna bubblan snart.. pallar inte mera.. måste komma bort!!! och jessica har jag inte pratat med på dagar.. hoppas hon inte tror ja har glömt henne för det har jag verkligen inte!!! vi snackade lite om nästa vinter, blir la kanske Canada? det hade ifs vart sjukt coolt..

Imorgon skall jag jobba 15-22(23) o sedan hem och sova, men skall faktiskt träna innan och duscha.. yes ni läste rätt, jag skall duscha.. ne om man skall ta lite nässpray och sedan lägga sig under täcket och önska att jag va hemma ist.. vill verkligen hem nu.. just nu vill jag verkligen inte vara här.. jag hade velat att du va här nu, jag saknar dig ta mig fan mer nu.. :(
Mammi och mina två bästa vänner, jessica och jesper.. J&J.. :( Jessica kommer jag inte träffa innan hon åker, jävla bajs! Jesper åkte hem idag :( sedan kommer båda två va i australien o mamma, ja henne kommer jag aldrig få träffa.. kanske en dag, men de är allt för långt kvar.. jag vill verkligen hem nu! 28 jan kommer jag hem? ne jag skall sova nu, så kanske jag är bättre imorgon..