24 augusti 2009

somethimes love knocks u down

Tjosan i trosan!
Ungefär så jag känner yes, pappa ligger på sjukhuset, kommer troligen ligga där till onsdag =(
just nu sitter jag här i min soffa och saknar dig! Idag flyttade L till Örebro, vi får la hoppas att han inte trivs och flytta hem till Linköping igen, nää klart han kommer trivas i Örebro. Speciellt när jag kommer och hälsar på!


Imorgon funderar jag på att ringa Peter Johansson. Dock får jag inte tag i Charles, vill veta om han har ringt upp än! hmm.. men som ni vet så vet ni nog vad jag skall säga till Peter.
Känner just nu att det kanske vore bäst, att bli må bättre och ha lite kul i mitt liv! Dock vet ja inte hur vi skall göra med allt?!

Men jag hade gärna velat ha svar på en sak, men kanske får jag aldrig det, det verkar aldrig som jag får de vilket fall. vet inte om man skall tjöta för att få ett svar! Ngt iaf, så jag kan gå vidare med mitt liv. Sitter alltid här hemma och tänker och saknar dig!! The funeral! ya thats our song..
Ne får ta tag i detta snart, snart orkar jag inte mer..
Bara det att alla kan sitta och säga att jag förtjänar allt o mkt bättre , vilket jag VET! jaa alla människor jag vet det, helt dum är jag! De är bara det att jag vill just ha DET! ni kan inte ändra på mig utan det kan bara "det" göra.. Ledsen att göra alla besvikna! men så är det, kan inte rikigt hjälpa det!


Jag saknar dig mer än vad du tror !!

peace