30 oktober 2010

Färgat håret

Färgat håret! Vad tycks ?

Personal går inte före gästerna

M, igår var vi hemma hos Cia på inflyttningsfest och födelsedagsfest, klart tyckte om våran present :) vem hade inte lixom ? Iaf, Viktoria och jag kom bort på vägen och hamna på chili där eric o hans kompis var...

När jag och viktoria skall hämta våra jackor , så står vi o väntar, killen i garderoben hittade dock inte en jacka som tillhörde tjejen bredvid mig, och han leta o leta.. då helt plötsligt kommer det en en bimbo(dock brunett med puttläppar) som tränger sig fram hela kön och skriker till killen i garderoben att han MÅSTE ta henne nu, som jag är så sa jag till henne att ungefär va håller du på med? ser du för det första inte att han är upptagen och att han måste ta kön? hennes svar va : "jag jobbar här" jag ba: jahaa.. så då får man gå före alla andra i kön då? det trodde ja inte va riktigt den service restaurangerna i Malmö hade.. "Ne men jag har bråttom", och då blev jag så jävla bitter och sa till henne " du lilla gumman, du tror inte att vi andra har det om vi vill hämta våra kläder? jävla idiot"

Sedan sa vi ganska högt att vi ALDRIG mer skulle komma tillbaka, och deras rykte kommer kanske inte bli ed bästa? men det verkade ju stället skita i, så vi kan väl egentligen bara önska att dom blir bättre.. för hade jag vart deras arbetsgivare och hört detta så hade jag inte blivit glad, men denna bimbon verkade inte vara rädd att bli sparkad!!!

Idag är det alla helgonas dag.. vilket innebär att det blir skräckfilm för hela slanten!! någon som vet ngn bra? tips?

IMORGON BLIRE GÖTEBORG och skriva examination !!!