25 augusti 2009

I loved u first

Sitter och saknar dig här i min säng!
Tankarna går fortfarande om man skall åka upp och göra en vintersäsong till, vill ju inte göra den utan han, men kanske borde jag åka upp ändå! Men vill ändå kanske vara kvar här? Jessica tycker jag skall åka upp om jag vore hon, dock är jag inte Jessica men tanken har slagit mig ganska hårt att åka upp..
I helgen skall jag hem till min pappa :) han har nämligen brutit knät. Men åker faktiskt hem för att jag skall jobba på Gretas, Patrik ifrån min barkurs ringde och frågade om jag ville jobba, klart jag vill det lixom! Så det skall bli skoj, försöka släppa taget om vissa saker med kanske.. har inbillat mig själv allt för länge att saker och ting skulle kunna fungera men idag har det känns som att verkligen ingenting som jag hade hoppats på gick!! It takes two to make it work.. He kissed me to the morning light!.. The funeral. Ja vissa dagar glömmer man inte, dom står tät intill det lilla som bankar..

Jag vill ligga vid din sida inatt och känna mig trygg och vara lycklig, det finns nog bara vissa tillfällen jag är lycklig. Men ja! det är mesta dels vid din sida. Bara ligga och veta att du ligger bredvid, spelar egentligen ingen roll vart vi är, vi skulle kunna ligga ute på ett fält, men om du hade vart vid min sida hade jag inte brytt mig om jag var rädd!

Just nu går jag på ngn annan antibiotika eftersom den förra hjälpte inte, så min flaska med vitt vin sen förra helgen står fortfarande där och väntar på mig! och kanske på han ? Men jag vill dela den med dig. Så den får väntas lite. hi hi...